BiZZp over aanpassingen in de belastingwetgeving

Inmiddels een terugkerende traditie bij BiZZp Nieuwegein, het platform voor zelfstandige professionals die wonen en of werken in Nieuwegein. Voor het volgend jaar zijn er aanpassingen in de belastingwetgeving aangekondigd, die van belang zijn voor zelfstandige ondernemers zoals ZZP’ers. BiZZp Nieuwegein organiseert dinsdagavond 26 november in Sport- en Evenementencomplex Merwestein aan het Merweplein 1 een interessante bijeenkomst waarin deze fiscale wijzigingen worden doorgenomen en toegelicht.

Gastsprekers op deze avond zijn Jan Speld en Jan Verwoert; directeuren van Accountantskantoor Utrecht uit Nieuwegein en Partner van BiZZp. Zij bespreken de belangrijkste wijzigingen in de belastingwetgeving voor ondernemers, zodat zij hier nu al op kunnen inspelen. Bovendien gaan zij dieper in op een aantal fiscale keuzes die een ondernemer mag of soms moet maken. Tot slot staan zij stil bij de fiscale mogelijkheden bij het geven van bijvoorbeeld een kerstpakket, relatiegeschenken of het etentje met relaties.

Aanmelden vooraf is gewenst. Dat kan via dit formulier. De avond begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Aansluitend informele netwerkborrel. Toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk