Bioscoop in Nieuwegein gaat dicht

Kinepolis neemt per 1 juli afscheid van zijn bioscoop in Cityplaza Nieuwegein. Het pand, waar vroeger ook Theater de Kom zat, bood te weinig mogelijkheden om de bezoekers de ultieme filmbeleving te bieden waar Kinepolis naar streeft. Al lange tijd nam het bezoekersaantal af van de bioscoop in de binnenstad van Nieuwegein. De 11 medewerkers van Kinepolis in Nieuwegein krijgen een andere plek binnen de organisatie aangeboden.

Saskia Hagen van Kinepolis: ‘Omdat je de luxe en het comfort het beste zelf kunt ervaren, laat Kinepolis zijn Nieuwegeinse inwoners tot en met 15 juli voordelig kennismaken met de Utrechtse Kinepolis bioscoop. Zo ga je met z’n tweeën voor slechts vijftien euro naar de film. Laat je bij de kassa zien dat je inwoner van Nieuwegein bent, dan krijg je ook nog eens een kortingsbon voor de shop cadeau.’

In een reactie laat de gemeente Nieuwegein weten ‘dat het gebied binnenkort verder wordt ontwikkeld. Er lopen momenteel allerlei plannen, een nieuwe bioscoop wordt niet uitgesloten.’ Hoe lang het gaat duren is niet bekend. Tot dan zijn de inwoners van Nieuwegein aangewezen op de omringende gemeenten.

2 thoughts on “Bioscoop in Nieuwegein gaat dicht

  1. hessel

    Nieuwegein wil meetellen als stad en vanaf 1 juli is er géén bioscoop meer hahahaha . Ooooohhh wat een slecht beleid van de gemeente.

    1. frits

      @ hessel: wat heeft de gemeente volgens jou dan niet goed gedaan?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren