Doorgedraaide Marokkaan van school getrapt

Vandaag de dag kan het vak leraar een ‘Hell of a Job’ zijn, blijkt uit een emailtje welke we vandaag ontvingen van een leerling van het ROC-Gildevaart te Nieuwegein. Klik hier om een filmpje te bekijken, gemaakt tijdens een les met een camera van een mobiele telefoon.

Navraag leert ons dat de bewuste leerling na het incident door de politie van het schoolplein is afgevoerd. De daaropvolgende dag is hij uitgeschreven als leerling. Volgens de directie had meneer wel de mogelijkheid om in beroep te gaan, maar dat is niet gebeurd. De directie roemt het optreden van de leraar die professioneel en kalm bleef: ‘een schoolvoorbeeld van ons draaiboek voor dit soort incidenten’.

De ROC-directeur is zeker niet van plan cameratelefoontjes te verbieden: ‘het is nu eenmaal de dagelijkse werkelijkheid, daar doen we niet geheimzinnig over. Het filmpje vormde juist een mooie aanleiding om er op de hele school over te discussieren’.

Een aantal leerlingen liet weten dat de bewuste maatschappijleraar én leerjaarcoördinator een zeer gewaardeerd persoon is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren