Bijeenkomst over Tiny Houses vanavond verplaatst naar Merwestein

In de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein is onrust ontstaan over de mogelijke komst van bewoners met een psychiatrisch verleden. Lister, een organisatie die huisvesting en begeleiding biedt aan mensen met een psychiatrische beperking of verslavingsachtergrond, wil aan de Urkerveste samen met de gemeente Nieuwegein vier cliënten in Tiny Houses huisvesten. We hebben hier eerder over geschreven.

De eerder geplande bijeenkomst om alleen de direct omwonende te informeren over dit plan is verplaatst van wijkhuis De Steeg naar Sporthal Merwestein in Nieuwegein. Nu kunnen ook andere wijkbewoners de bijeenkomst bijwonen. Tijdens de avond is er ruimte voor het stellen van vragen en zal Lister het plan uiteenzetten.

De bijeenkomst is woensdagavond 22 november (vanavond dus) om 20.00 uur tot 22.00 uur. De inloop is om 19.30 uur. Merwestein is gelegen aan het Merweplein 1 in Nieuwegein.

De beoogde locatie voor de Tiny Houses

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren