Bijeenkomst MIRT-verkenning uitgesteld

De bijeenkomst over de MIRT-verkenning OV en Wonen, die gepland stond voor 8 juni, gaat niet door, dit op verzoek van U Ned. Deze bijeenkomst, over over de MIRT-verkenning OV en Wonen, was gepland op het Stadskantoor van de gemeente Utrecht

Voor het onderzoek naar de ov-maatregelen wordt gekeken wat de effecten zijn van de verschillende maatregelen. Het bepalen van deze verkeerskundige effecten heeft meer tijd nodig. Dat betekent dat voor de participatiebijeenkomst niet de juiste informatie klaar is.

Omdat bestuurders uw mening en aandachtspunten wel willen meenemen bij de selectie van kansrijke ov-maatregelen, worden alle geinteresseerden later geïnformeerd over het nieuwe moment van deze participatiebijeenkomst. Verwacht wordt dat deze na de zomervakantie is.

Raadsinformatiebijeenkomst Nieuwegein 16 juni
De afgelopen maanden is de gemeente Nieuwegein volop in gesprek gegaan met Nieuwegeinse inwoners, ondernemers en organisaties over de A12 zone, het gebied tussen de snelweg A12 en de bebouwde kom van Nieuwegein. In de dialoogbijeenkomsten en enquête zijn veel ideeën, wensen en zorgen opgehaald. In de A12 zone worden de nodige ontwikkelingen verwacht op het gebied van openbaar vervoer en woningbouw.

Op 16 juni wordt de nieuwe gemeenteraad van Nieuwegein bijgepraat over de positiebepaling van Nieuwegein en de opbrengst van de gesprekken in de stad. De positiebepaling bevat belangrijke punten voor Nieuwegein voor de A12 zone. De gesprekken met inwoners leveren hier input voor. In september wordt de positiebepaling ter besluitvorming voorgelegd aan de raad. Dat is ook een geschikt moment voor inwoners om mee te spreken.

De raadsinformatiebijeenkomst op 16 juni is met name bedoeld om de gemeenteraad bij te praten. Inwoners zijn welkom om de bijeenkomst in het Stadshuis te volgen via de tribune of thuis via deze livestream.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk