Bier Collectief uit Nieuwegein is opnieuw op zoek naar lekkerste Zevenstar biertje

Zevenstar Blond bier, Zevenstar Schavuit en Zevenstar Jutphaasje zijn intussen in Nieuwegein en omgeving bekende streekbieren geworden die door Nieuwegeinse amateur brouwers zijn gebrouwen. Daarom organiseert het Zevenstar Bier Collectief voor de vierde maal een bier brouw wedstrijd voor de amateur c.q. thuisbrouwers.

Wie mee wil doen aan deze wedstrijd wordt op woensdag 2 november 2016 om 20.00 uur uitgenodigd om zich in te schrijven bij leden van het Zevenstar Bier Collectief in Boerderij De Middenhof aan de Duetlaan 1 in Nieuwegein.

Op deze avond zullen ook de spelregels voor de wedstrijd worden uitgelegd en het te brouwen bier bekend worden gemaakt. Iedere in Nieuwegein wonende thuisbrouwer kan deelnemen aan de wedstrijd. Niet in Nieuwegein wonende thuisbrouwers, maar wel lid van de Zevenstar Bierbrouwers Gilde, kunnen ook deelnemen aan de wedstrijd.

De brouwers krijgen tot half februari 2017 de gelegenheid om thuis het gewenste bier te brouwen, waarna het ingeleverd dient te worden. Keurmeesters van het Bier Keurmeesters Gilde zullen hierna de bieren keuren en het beste bier zal na de bekendmaking in een grote oplage gebrouwen gaan worden. Daarna zal het te koop zijn bij de vele slijterijen die Zevenstar Bier verkopen. De naam van de winnaar zal uiteraard op het etiket worden vermeld. Meer informatie kunt u vinden op de website van Zevenstar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk