Nieuw budgetconvenant Kunstuitleen

Het college heeft besloten om voor de kunstuitleen een nieuw budgetconvenant tussen de Gemeente Nieuwegein en de Stichting Bibliotheek en Kunstuitleen af te sluiten. Het convenant gaat in per 1 januari 2003 en geldt voor twee jaar.

In het convenant zijn enkele procesmatige afspraken vastgelegd die verband houden met de te verwachten ontwikkelingen in de binnenstad. Zo zal zowel door de gemeente als door de kunstuitleen in beleidsnotities worden ingegaan op de ontwikkel richtingen. Daarnaast zijn afspraken gemaakt over de prestatienormen, zoals het aantal abonnementen en het aanbieden van exposities van hedendaagse beeldende kunst. De opbouw van het budget en het uiteindelijke subsidiebedrag zijn gelijk gebleven. Wel wordt het bedrag conform de afspraken met alle gesubsidieeerde instellingen geïndexeerd voor loon- en prijsstijgingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren