Bewoners Fultonbaan rijden gratis op zon

Je woont op een prachtige plek in Nieuwegein en alsof dat nog niet genoeg is, krijg je van Woningcorporatie Mitros een uniek cadeau aangeboden. Voor de deur van de woningen op de Fultonbaan staan elektrische auto’s van We Drive Solar waar de bewoners vanaf de oplevering in maart 2021 gratis in mogen rijden. Ook komen er elektrische fietsen.

EINDELOZE MOBILITEIT: HET AANBOD
Al in een vroeg stadium heeft ‘We Drive Solar’ met Mitros afgesproken dat alle bewoners van de appartementen gebruik mogen maken van de mogelijkheden van het bedrijf. Dat betekent dat je als bewoner van een appartement aan de Fultonbaan voor een periode van 3 jaar gratis mag rijden in een van de elektrische deelauto’s. Daarnaast worden ook nog elektrische fietsen geplaatst. Per woning kan er elke maand een gratis reservering gemaakt worden in de auto van 4 uur en/of een gratis rit op de e-bike!

MEER RIJDEN
Per gereden kilometer betalen de bewoners aan de Fultonbaan slechts € 0,18 (inclusief energie) voor de Renault ZOE of € 0,26 voor de Tesla Model 3. Als je vaker gebruik wil maken van de auto, dan kun je een aanvullend abonnement afsluiten vanaf € 49,- per maand. ‘Wij zorgen dat hoe meer abonnementen er afgesloten worden, hoe meer auto’s er worden geplaatst in de buurt. Bovendien kun je met een abonnement gebruik maken van alle We Drive Solar auto’s die in Nederland te vinden zijn. Je hebt dus een heel wagenpark tot je beschikking. Handig voor als je er een keer mee op vakantie wil’ aldus het bedrijf.

APP
Het rijden met de elektrische auto gaat gemakkelijk. Je maakt een reservering op de computer of met de app op je smartphone. Reserveren en openen van de auto’s gaat via de app. De e-bikes reserveer en open je ook met de app.

De appartementen aan de Fultonbaan

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!