Bewoner Galecop verontwaardigd over steen door voorruit van auto

Een bewoner aan de Gerard Walschaphove in de wijk Galecop in Nieuwegein laat onze redactie weten zeer geschrokken te zijn over de steen die is gegooid door de voorruit van zijn auto. In de ochtend van woensdag op donderdag 23 juli hoorde de bewoner rond 02.30 uur een scooter door zijn straat rijden gevolgd door een doffe klap vlak voor zijn huis aan de Gerard Walschaphove waar zijn auto geparkeerd stond.

De bewoner in een reactie aan ons: ‘Door mijn heg (coniferen) kon ik niets zien. Ik ben meteen door het raam aan de straatkant gestapt om te kijken wat er aan de hand was. Ik vond een klinker naast mijn auto maar zag in eerste instantie geen schade. Toen ik om de auto heen liep wel. De klinker was, zo lijkt het, vanaf een voorbij rijdende scooter tegen mijn voorruit gesmeten. De schade is enorm. De voorruit is aan gruzelementen en ik mag € 300,- eigen risico aftikken. Ik baal hier echt ontzettend van.’

De politie is inmiddels geweest maar zegt weinig te kunnen doen. Onze redactie weet, dat met name in Galecop, veel camera’s hangen. Heeft u als bewoner, in de omgeving van de Gerard Walschaphove, beelden die kunnen helpen om de dader(s) in beeld te krijgen? Stuur die dan naar onze redactie. Wij zullen deze dan openbaar maken op ons platform. Beelden mogen naar redactie@pen.nl. Wij zullen, indien gewenst, uw anonimiteit waarborgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk