Bert & Ernie in Cityplaza!

Op woensdagmiddag 1 september, van 13.30 tot 16.00 uur, bezoeken Bert & Ernie van Sesamstraat het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Het zeer succesvolle duo uit Sesamstraat is ongetwijfeld het populairste stel uit deze kinderserie. Een serie die inmiddels door miljoenen kinderen over de hele wereld wordt bekeken. Bert & Ernie zijn werkelijk razend populair bij de kinderen en op 1 september kunnen zij hun idolen ontmoeten in Cityplaza. Bert & Ernie zijn graag bereid om met de kinderen op de foto te gaan, zodat het een blijvende herinnering wordt aan hun TV-helden.

Met tussenposes van 30 minuten van 13.30 tot 14.00 uur / van 14.30 uur tot 15.00 uur en als laatste van 15.30 tot 16.00 uur staan Bert & Ernie op het centrale plein in CityPlaza. Een unieke kans om uw kinderen met Bert & Ernie op de foto te zetten. Dus aan alle ouders wordt dringend verzocht hun fototoestel NIET te vergeten!

De uit Amerika afkomstige televisieserie bestaat in 2004 al weer 35 jaar. De serie was oorspronkelijk opgezet met de intentie om kansarme kinderen uit de grote steden op speelse wijze basiskennis bij te brengen. Nu zijn zij de lievelingen van ónze kinderen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk