Katern

Benefietconcert Zeemanskoor de Brulboeien

Op vrijdag 25 maart aanstaande wordt door het zeemanskoor de Brulboeien uit Nieuwegein een benefietconcert georganiseerd voor A Sister’s Hope, een organisatie die geld bij elkaar probeert te krijgen voor het onderzoek naar borstkanker. Op 8 en 9 oktober wordt de zogenaamde 60K Walk georganiseerd. Willemien Weerkamp, de instructrice tijdens de reanimatie en AED-cursus gaat als één van de vele deelnemers op deze twee dagen de afstand van 60 km wandelend afleggen voor dit goede doel. Zij streeft ernaar tenminste € 1.500,– mee te nemen, maar probeert uiteraard een hoger bedrag te bereiken.
Het concert vindt plaats in Kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein-Zuid. Kaarten worden er voor deze avond niet verkocht. Als de zaal vol is word er met de zeemanspet rond gegaan. Met de beheersgroep van de Rank spraken we een consumptieprijs af, waarvan € 0,50 per consumptie voor het goede doel is. Daarnaast zal ook nog een zogenaamde enveloppenverloting worden gehouden. Om 19.30 uur gaat de zaal open en vol=vol.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: