Katern

Ben Torre uit Nieuwegein racet met 250 km/u over circuit van Zandvoort

Op volle snelheid racen over het asfalt van het circuit van Zandvoort. Voor veel racefans is het een droom… Voor Ben Torre uit Nieuwegein kwam deze droom uit! Hij maakte tijdens de vierde editie van de Jumbo Racedagen een rit in een échte raceauto: een LMP3 van Racing Team Nederland. Ben won deze droomprijs door boodschappen te doen bij Jumbo Nieuwegein. Als passagier vloog Ben met een snelheid van ruim 250 kilometer per uur over het circuit van Zandvoort.

Ben Torre kon zijn geluk niet op. “Dit was echt een fantastische en onvergetelijke ervaring. Dit overtreft echt al mijn verwachtgingen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou meemaken. Jumbo, enorm bedankt!”

Jumbo Racedagen
Een mooi programma vol racespektakel en hoge snelheden zorgde dit weekend tijdens de Jumbo Racedagen voor twee onvergetelijke dagen voor iedereen die van racen houdt. De grote publiekstrekkers waren Aston Martin Red Bull Racing coureurs Pierre Gasly en natuurlijk Max Verstappen. Zij lieten de V8-motoren van hun RB7 bolides flink ronken op het circuit in Zandvoort. Snelle rondes, burn-outs en donuts maakten er een geweldig spektakel van voor de ruim 100.000 aanwezige race-liefhebbers.

Ook diverse andere race-onderdelen stonden op het programma. Bijvoorbeeld de Ladies GT Race met o.a. Kim Kötter, Romy Monteiro en overall winnares van de race Antoinette de Jong. Verder vonden het WTCR-kampioenschap met onder andere Tom Coronel en Nick Catsburg en de MAXX Formula met onder andere voormalig Formule 1-wagens plaats. Ook waren er stuntshows, volop entertainment en lekker eten voor de hele familie.

Jumbo klant Ben Torre racet met ruim 250 km per uur over het circuit van Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren