Katern

Bekende Youtubers en Ali B. voetballen voor ‘Football Makes It Happen’

Dinsdagavond 22 oktober aanstaande spelen de voetballers van Creators FC tegen JSV Old Stars op Sportpark Galecop. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Het team van Creators FC bestaat o.a. uit bekende YouTubers en andere bekenden zoals Ali B. en Glenn Helder. De opbrengst uit de kaartverkoop komt ten goede aan ‘Football Makes It Happen.’

Een toegangskaart kost slechts 5,- euro. De voorverkoop is reeds gestart via Ralph Sports, de kantine van JSV en online. Je altijd al afgevraagd of Ali B. beter kan voetballen dan rappen? Overtuig je zelf en kom kijken!

Voor de jeugd zijn de Youtubers helden. Creator is de benaming voor een YouTuber die video’s creëert. Gezamenlijk hebben de YouTubers meer dan 10 miljoen abonnees en bijna 1 miljard views op hun naam staan. De coach en oprichter van het team is de bekende Nieuwegeinse goochelaar Roy van Rossum die geboren en getogen is in Nieuwegein.

Over ‘Football Makes It Happen’
Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen.

Met het geld wat opgehaald wordt wil de stichting ‘Football Makes It Happen’ zoveel mogelijk van deze kinderen helpen! Ze willen deze kinderen o.a. helpen door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden.

Nieuwegeiner Roy van Rossum, oprichter van Creators FC

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren