Beatrixschool zet de deuren open

De Koningin Beatrixschool uit Nieuwegein heeft op donderdag 4 april van 9.30 uur tot 11.30 uur een open huis. Op locatie Wijkersloot aan de Bendienlaan is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind kunnen zo kennismaken met de school.

De Koningin Beatrixschool werkt bij dit open huis samen met openbare basisschool De Schakel en met Kind en Co. Samen met het Kunstencentrum van De Kom en met NV Sportinrichtingen Nieuwegein vormen deze organisaties de Brede scholen in Wijkersloot. Op de scholen en peuterspeelzalen ligt informatie klaar. Ook zijn vertegenwoordigers van de scholen, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang aanwezig om de bezoekers meer informatie te geven of rond te leiden.

Niet alleen bij locatie Wijkersloot van de Beatrixschool staan de deuren open op 4 april. Op locatie Zuilenstein zijn op deze ochtend de ouders van harte welkom. Zij kunnen een les bijwonen in de groep van hun kind. Een leuke manier om meer te weten over de schooldag van je kind.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk