Katern

Aanpassing ticketautomaten betaald parkeren

In de week van 1 april 2019 wordt op straat door de firma TMC een aanpassing uitgevoerd aan de ticketautomaten betaald parkeren in Nieuwegein. De aanpassing duurt circa één uur per ticketautomaat.

Wat gaat er gebeuren?
De aanpassing betreft een combinatie van de ombouw van de pinpaslezer en het toevoegen van de mogelijkheid voor contactloos betalen. Het streven is om parkeerders zo min mogelijk overlast te bezorgen. Indien een ticketautomaat wordt aangepast, is er op loopafstand een andere ticketautomaat beschikbaar. Tevens kunnen parkeerders gebruik maken van belparkeren.

Waarom deze aanpassing?
De aanpassing van de ticketautomaten is noodzakelijk vanwege het verlopen van de certificering van de pinpaslezers. Dit komt voort uit Europese regelgeving die bedoeld is om fraude met pinpassen te voorkomen.

Wijziging bezoekersregeling
Na de aanpassing van een ticketautomaat is de bezoekerspas bewoners of zakelijk die behoort bij de bezoekersregeling niet meer te gebruiken. Als alternatief kan er per 1 april 2019 gebruik gemaakt worden van de digitale bezoekersregeling.

One thought on “Aanpassing ticketautomaten betaald parkeren

  1. John

    Ze maken het niet makkelijker, maar moeilijker.
    Gewoon weer een stiekeme verhoging van het parkeertarief

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren