Katern

Beachvolleybaltopper Robert Meeuwsen op bezoek bij oude school

Aanstaande vrijdag 14 november van 10.00 uur tot 14.00 uur bezoekt beachvolleybalinternational en wereldkampioen Robert Meeuwsen zijn oude middelbare school het Cals College in Nieuwegein. Voor het Back to School project van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) keren alle Nederlandse internationals (volleybal, beachvolleybal en zitvolleybal) terug naar hun basisschool of middelbare school om te vertellen over hun ervaringen in Oranje én om een clinic te geven.

In 2015 organiseert de Nevobo het WK Beachvolleybal én het EK Volleybal voor vrouwen in Nederland. Deze twee evenementen bieden een uitgelezen kans om heel Nederland met volleybal in aanraking te brengen. Als onderdeel van de grote breedtesportcampagne Join Volleybal bezoeken alle Nederlandse volleybalinternationals in het najaar van 2014 of het voorjaar van 2015 hun oude basisschool of middelbare school.

In november keren de spelers en speelsters van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) terug naar hun oude scholen. Zij zullen een presentatie geven in de klas en onder andere over hun eigen unieke ervaringen vertellen. Daarbij komen de thema’s ‘Het beste uit jezelf halen’ en ‘Sociaal, samenwerken en respect’ aan bod. Het bezoek wordt afgesloten met een clinic.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren