Katern

Beachsoccer toernooi in Nieuwegein

Op zondag 20 mei aanstaande organiseert Beachsoccer Nieuwegein een eigen Beachsoccertoernooi. Dit toernooi, voor jongens O13 en O14 jaar, is tevens een officiële voorronde voor het NK Beachsoccer in hun leeftijdsklasse. Dit NK zal worden gehouden in het weekend van 28 en 29 juli 2018 in het The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand.

Beachsoccer Nieuwegein speelt nu al twee jaar mee bij de amateurs heren. Het eerste jaar werden zij knap 2e en afgelopen jaar 3e in de topklasse heren. ‘Door een uitschrijving kwam er een plekje vrij bij de profs, de 1e divisie, net onder de eredivisie. Met beide handen hebben wij deze kans aangepakt en zijn wij hard aan het werk gegaan om nog beter te worden’ aldus Ruben Beckerman van Beachsoccer Nieuwegein.

Het team uit Nieuwegein is onlangs in het nieuw gestoken met prachtige kleding van Robey. Afgelopen maand werd Beachsoccer Nieuwegein uitgenodigd door HTC Zwolle, een eredivisie heren team dat graag een wedstrijd wilde spelen tegen de Nieuwegeiners. Zij hadden zelf een toernooi georganiseerd voor jeugd, als afsluiter speelden Zwolle en Nieuwegein tegen elkaar. ‘Helaas verloor Nieuwegein met 2-4 maar het is altijd goed om tegen een sterke tegenstander te spelen, daar leer je veel van!’ zegt Beckerman.

Het Beachsoccer toernooi in Nieuwegein wordt gehouden bij manege Rijnenburg aan de Reinesteijnseweg 1A in Nieuwegein (wijk Galecop) en duurt van 13.30 uur tot 18.00 uur. Toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren