Barbie In Holland Verzamelbeurs

Barbie In Holland organiseert twee keer per jaar een gezellige beurs voor verzamelaars van Barbiepoppen en andere Fashion Dolls. Op zondag 8 maart aanstaande vindt de eerste verzamelbeurs van het jaar plaats. Deze duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en wordt gehouden in het Fletcher Hotel aan de Buizerdlaan 10 in Nieuwegein.

Tijdens de beurs kun je gezellig een dagje kijken, kopen of ruilen. Je vindt er Barbiepoppen uit de vroege jaren ’60 tot en met de speciale ‘collectibles’ van nu. Veel bezoekers maken er een gezellig dagje uit van om jeugdherinneringen op te halen of om een prachtige hobby te starten. Gespecialiseerde dealers zijn aanwezig met de mooiste poppen, kleding en accessoires. Je kent ze nog wel Barbie gaat kamperen, Barbie in haar cool roze sportwagen, Barbie gaat shoppen, alle exemplaren komen voorbij op deze giga beurs. Niet alleen poppen, maar ook kleding en accessoires en alles wat bij Barbie hoort. Ook andere ‘Fashion Dolls’ zijn op de beurs in Nieuwegein.

Entree prijzen
Volwassenen € 6,-. Kinderen tot 12 jaar € 3,-. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis naar binnen. Wil je vanaf het opbouwen van de stands al naar binnen dan betaal je € 12,- voor een ‘vroege vogel- toegangskaart’ (toegang vanaf 08.00 uur).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren