Bakhtali, de ‘nieuwe coalitie’ en Theben Terville

Vandaag maar eens hebben over de gewenste coalitie. Als ik hoor dat de VVD, SP, PvdA, D66 en Groen links een coalite gaan vormen dan heb ik het idee dat de VVD aardig in de tang zit bij de linkse rakkers. Maar misschien heb ik het mis en hebben ze alles dichtgetimmerd. Want de zogenaamde vrije kwesties zullen er niet veel zijn. Over bouwen in het park hoeft men zich niet meer druk te maken want de hockeyclub verhuist even niet heb ik begrepen. Nu dan maar een flinke investering doen die weer 10 jaar mee kan. Snap u het nog? Ik niet meer eigenlijk. Hans Adriani moest en zou daar gaan bouwen en nu zomaar ‘out of the blue’ is dit van tafel. Moeten de voetbalverenigingen nu maar verder aan rommelen met de accommodatie en denken dat het een groter plan dient ondanks alles wat hun in het vooruitzicht is gesteld? Maar goed even over de nieuw te vormen coalitie: GroenLinks hoeft geen wethouder te leveren dus een soort gedoog constructie. En ik heb in de wandelgangen gehoord dat de ChristenUnie hier op tegen is. Nou dan moeten zij dat maar eens in Den Haag gaan vertellen aan Arie Slob, die doet niet anders.

Maar ik neem aan dat Groen Links hier iets voor terug krijgt maar wat? En wie heeft hun erbij gevraagd, was de VSP geen optie? Toch vanavond maar even afwachten waar ze echt mee gaan komen.

Nu moet mij toch even iets van het hart: ik heb regelmatig aandacht, nou ja aandacht, besteed aan Bakhtali. Nu hoor ik in de wandelgangen dat zij bedreigd zou zijn door de zoon van Guido Bamberg (P.v.d.A) tijdens de verkiezingsavond. Een mail naar onze burgemeester vol verontwaardiging en hij moet er iets aan doen! Voor mij des te meer het bewijs dat dit ook weer zonde is van al die bites en bytes die rondgestuurd worden.

Weet mevrouw Bakthali niet dat je bij een bedreiging maar een ding kan doen? Juist naar de politie, dat is de enige partij die hiervoor in het leven is geroepen. Natuurlijk doen deze jongens en meisjes veel meer maar dat even ter zijde.

Welke bewijzen heeft zij eigenlijk? Als iemand je lelijk of boos aankijkt, is dat een reden om te roepen dat je bedreigt wordt? Dan kan ze elke of bijna elke Nieuwegeiner aanklagen! Lijkt mij persoonlijk erg leuk als ze dat zou doen. Maar heeft zij nu aangifte gedaan tegen de zoon van Guido of is dit weer eens de P.v.d.A. pesten en de burgemeester lastig vallen?

Ik denk persoonlijk dat dit weer een loze belofte is want zij heeft eerder in een raadsvergadering aangegeven dat zij aangifte zou doen van fraude. Elke keer roept ze van alles maar elke keer komt er niets. Een totale verspilling van tijd en geld voor alle betrokkenen.

Maar nu even een oproep aan mevrouw Bakthali: gaat u nu nog aangifte doen of is de opvlieger al weer over? Misschien een overgangsverschijnsel, wie weet? Wanneer is dit soort verspilling nu over en gaat zij doen waarvoor ze in de raad zit? Ik kan me niet aan het idee onttrekken dat het een pure frustratie is omdat zij haar zin niet kreeg bij de P.v.d.A.. Zij is enorm haatdragend en wil alles en iedereen kapot maken die haar dwars zit. Een soort frustratie waarvoor er mensen in het het gevang zitten. Zij heeft een bepaald idee over mensen die kant nog wal raakt.

Maar ik heb al eerder een oproep gedaan om haar eens duidelijk te maken dat dit geen normale manier van doen is maar helaas tuinen de mensen nog steeds in haar verhaal. Ik las nu zelfs dat Herman Tomas haar fractieassistent is geworden. Ik dacht dat deze man wel enige vorm van fatsoen had en een normaal denkend mens was maar helaas dus. Gelukkig heeft Theben Terville wel het licht gezien en is hij tot het besef gekomen dat het niet erg normaal is wat Bakthali allemaal uitpoept. Helaas kan ik er niets anders van maken want erg fatsoenlijk en beschaafd is het allemaal niet.

Ik hoop dat de mensen die op haar gestemd hebben gaan nadenken en niet meer de zelfde fout maken door deze vrouw weer een podium te geven.
Ik kijk met smart uit naar de aangifte door haar.

Met hartelijke groet
Jan met de Pet

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk