Avondvierdaagse een week later!

Bijna ieder jaar wordt in Nieuwegein de avondvierdaagse in de eerste week van juni gehouden. Dit jaar moet van die datum worden afgeweken omdat op de plaats van vertrek – het plein voor Merwestein – de kermis wordt gehouden. De avondvierdaagse vindt nu plaats in de tweede week van juni, van maandag 10 tot en met donderdag 13 juni.

Het inschrijfgeld bedraagt 3,50 euro per persoon. Bij de start bedraagt het inschrijfgeld 4 euro. In De Baten en in ‘t Veerhuis kan op twee avonden worden ingeschreven. op donderdag 16 mei is de eerste inschrijfavond en op dinsdag 21 mei de tweede. Inschrijven kan dan van 19.30 uur tot 21.00 uur. Vorig jaar bedroeg het aantal deelnemers 1800 en dat was eigenlijk meer dan waarop de organisatoren hadden gerekend. Uiteraard hopen de organisatoren ook dit jaar 1800 of meer wandelaars te kunnen inschrijven. Vorig jaar waren sinds lange tijd weer enkele sportverenigingen met een aantal leden aanwezig.

De organisatoren hopen dat deze trend zich dit jaar zal voortzetten. Daarnaast wordt op nog meer deelname van straten en buurten gehoopt. Avondvierdaagse voorzitters Vincent de Bree en zijn mede-bestuursleden zijn op zoek naar vrijwilligers, die bijvoorbeeld willen staan op kruispunten voor beveiliging, het afstempelen van kaarten of willen controleren op bepaalde punten in de route.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk