Avond van de Raad op donderdag 16 januari

Op donderdag 16 januari is er vanaf 20.00 uur weer een Avond van de Raad. De Avonden van de Raad komen in plaats van de commissievergaderingen en raadsinformatieavonden. U bent daarbij van harte welkom. Als gast op de publieke tribune, als toehoorder of als meespreker. Ook kunt u in de wandelgangen kennismaken met de raadsleden en commissieleden of een praatje met ze maken.

Twee bijeenkomsten
Op deze avond houdt de gemeenteraad twee bijeenkomsten. In de raadzaal worden de volgende onderwerpen besproken:

• Oprichting coöperatie Parkmanagement Het Klooster
• Verordening Sociaal-medische indicatie Kinderopvang Nieuwegein 2020

In de Gildenborchzaal is er een bijeenkomst over:
• Initiatiefvoorstel IB invoering vergunning-systeem vrachtauto-parkeerplaats Structuurbaan

Inspreken
Is er een onderwerp waar u de raad graag over wilt informeren, maar staat dit niet op de agenda van de Avond van de Raad? Dan kunt u om 21.00 uur inspreken. Meld u zich hiervoor uiterlijk 30 januari om 19.30 uur bij de griffier. Dat kan via griffie@nieuwegein.nl of via het algemeen nummer 14030.

Agenda’s
De agenda’s van de Avonden van de Raad zijn hier te vinden of via de website van de gemeente Nieuwegein.

Facebook
Sinds kort is de gemeenteraad ook op Facebook te vinden. Zo blijft u op de hoogte van de agenda’s en onderwerpen die er spelen. Ook gaat u hier meer zien van de raadsleden en hun werk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren