Katern

Avond van de Raad donderdag 20 mei 2021

Op donderdag 20 mei is er weer een digitale Avond van de Raad. U bent daarbij online van harte welkom om 20:00 uur. De volgende onderwerpen staan onder andere op de agenda:

Raadzaal:

 • RUD zienswijze programmabegroting 2022 (20:15 uur)
  Het college vraagt de gemeenteraad geen zienswijze in te dienen bij de RUD Utrecht op de ontwerp Programmabegroting 2022 RUD Utrecht, maar een brief te sturen met de strekking dat de gemeente zo spoedig mogelijk wil worden geïnformeerd over de financiële consequenties van diverse trajecten. De RUD Utrecht is een gemeenschappelijke regeling van 11 gemeenten en de provincie Utrecht en de gemeente Nieuwegein maakt sinds 2014 deel ervan uit.
 • Raadsvoorbereidend: Integraal ruimtelijk perspectief IRP van de U16 (inclusief regionaal programmeren)
  Het college vraagt de gemeenteraad via een zienswijze over het concept besluit van de U16-gemeenteraden in te stemmen met het Integraal Ruimtelijk Perspectief voor de regio. Te bekijken via www.nieuwegeinseraad.live/stream1Woensdagavond 12 mei is er ook een Avond van de Raad met o.a. de inspraakronde en de dialoog raad met de stad over de stedenband Rundu

  Kijk live mee via www.nieuwegeinseraad.live/stream1

  Tot slot
  U kunt de volledige agenda vinden via https://ris2.ibabs.eu/nieuwegein. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van onze gemeenteraad via de Facebook-pagina (@NieuwegeinseRaad), Twitter (@raadngein) en website van de gemeente Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de grifie via telefoonnummer 14 030 of via het e-mailadres: grifie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren