Auto te water nabij de Plofsluis

Vrijdagmiddag 16 oktober even voor 15.00 uur is aan de Overeindseweg in Nieuwegein, nabij de Plofsluis, een man met zijn auto te water geraakt. De bestuurder kon zichzelf bevrijden en uit het water klauteren. De ambulance, politie en brandweer uit Utrecht werden opgeroepen. Ook een speciaal duikteam kwam ter plaatse. Onze videograaf Michael Simonse was ter plekke en maakte bovenstaande korte impressie.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. De bestuurder is door het ambulance personeel gecontroleerd en voor verdere beoordeling/behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Het duikteam van de brandweer heeft nog gezocht naar spullen in de auto. Later zal de auto geborgen worden door een bergingsteam. Hoe de bestuurder er aan toe is, is onbekend. Het voorval trok veel bekijks.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren