Auto op zijn kant op de A2 bij Nieuwegein

Op de A2 richting Den Bosch is vrijdagmiddag rond 14.55 uur een ongeluk gebeurd ter hoogte van Nieuwegein. Hierbij is een personenauto op zijn kant gekomen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De bestuurder is er met lichte verwondingen vanaf gekomen en is nagekeken door ambulancepersoneel. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Vanwege het ongeluk zijn twee rijstroken afgesloten geweest. Deze zijn rond 15.30 uur weer vrijgegeven. Het verkeer vanaf de Leidsche Rijntunnel richten Nieuwegein is vanwege het ongeluk gestremd. Men moet rekening houden van een oponthoud van ongeveer 30 minuten.

Rijkswaterstaat verwacht dat rond 16.00 uur het verkeer weer normaal zal doorstromen. De betrokken auto is door een sleepbedrijf weggevoerd en is total-loss.

De auto wordt weggesleept

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren