Auto brandt uit aan de Middenweide in Batau Noord

Dinsdagavond laat rond 23.30 uur is een personenauto totaal uitgebrand aan de Middenweide ter hoogte van de Gazelleweide in Batau Noord. Volgens omstanders moet de auto in brand gestoken zijn. Omstanders hebben twee jonge mannen gezien die kort na de brand wegrenden. Ook hoorden zij enkele knallen waarna er steekvlammen ontstonden en de auto in lichterlaaie stond.

Een buurtbewoner zag eerder op de avond dat twee mannen zich verdacht gedroegen in de straat.  Toen hij naar beneden liep om verhaal te halen vluchtten de mannen weg richting de Heemraadsweide. Onderzoek in de wijk door de politie leverde geen resultaat op naar het vinden van de mannen. De brandweer kon het voertuig niet meer redden en is total-loss verklaard en weggesleept voor onderzoek.

Op basis van informatie uit de buurt gaat de politie uit van brandstichting. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden. Dit kan via de tiplijn: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

De totaal uitgebrande auto aan de Middenweide. Foto: Politie Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren