Katern

Autisport voor bijzondere kinderen

Autisport heeft weer wat plekken beschikbaar. Wanneer automatisch sporten niet lukt! Autistische en/of sociaal ‘andere’ kinderen (niet in combinatie met een verstandelijke beperking) in de leeftijd van rond de 7 t/m 14 jaar kunnen meedoen bij Autisport. Deze bijzondere kinderen kunnen geregeld niet aarden bij reguliere sportverenigingen, maar willen ook graag ergens bij horen en in groepsverband kunnen sporten.

De kinderen leren bij Autisport sociale vaardigheden (omgaan met winst en verlies, samenwerken, wachten op de beurt), maar gaan voornamelijk lekker sporten en bewegen: voetbal, trefbal, hockey, basketbal, badminton, touwklimmen, spelcircuit, etc. De lessen worden begeleid door twee uiterst ervaren sportdocenten uit het speciaal onderwijs.

De sportlessen worden gegeven op de dinsdag in 2 lesuurtjes oin De Evenaar aan de Dasseweide 1 in Batau-Noord. Van 16.10 uur tot 17.00 uur kunnen de kids van 7 tot ongeveer 10 jaar sporten en 0m 17.00 uur starten de kids vanaf ongeveer 10 tot 15 jaar.

De kosten zijn € 6,50 per keer en ieder kwartaal zijn de betalingen. Voor aanmelding of informatie: graag mailen naar autisport@gmail.com Jesper van Dam en/of Barry Piekema zijn de trainers en tevens aanspreekpunten van Autisport.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk