Auto uit Nieuwegein betrokken bij ramkraak

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juli 2015 werd een ramkraak gepleegd op de vestiging van een supermarktketen in winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum. De gebruikte auto was gestolen in Nieuwegein.

De politie zoekt de nog onbekende verdachten en wil graag in contact komen met mensen die hebben gezien dat de auto werd gestolen aan het Colijnpark in de wijk Galecop in Nieuwegein. De gebruikte/gestolen auto is een Opel Corsa met kenteken 8-XJD-13. De auto bleef achter in de winkel. Uit onderzoek bleek dat de auto de nacht voor de ramkraak gestolen is.

De politie vraag: Heeft u iets gezien van de diefstal van de Opel Corsa in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 juli op het Colijnpark in Nieuwegein? Heeft u de Opel Corsa op donderdag 23 juli ergens zien staan of rijden? Herkent u de getoonde verdachte of weet u misschien wie het is? Mogelijk door de combinatie van zijn kleding, postuur en het feit dat hij ogenschijnlijk zijn horloge om zijn rechterpols draagt. Weet u misschien wie er mogelijk bij de ramkraak en / of de diefstal van de Opel Corsa zijn betrokken?

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Klik op het videocameraatje hieronder voor de beelden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk