Authentieke Dag zoekt historische voertuigen

Op zaterdag 6 september wordt voor de vijfde keer een Authentieke Dag georganiseerd in het historische schippers- en sluizendorp Vreeswijk. Vanwege het eerste lustrum belooft dit jaar een extra leuke dag te worden. De organisatie is daarom op zoek naar extra bijzondere authentieke voertuigen en ambachten. Deze Authentieke Dag markeert de start van de Vreeswijke Septemberdagen. Op deze dag staan oude vervoersmiddelen centraal en worden vroegere ambachten en gebruiken gedemonstreerd.

De organisatie nodigt bezitters van authentieke vracht- en personenauto’s, motorfietsen, tractoren en bromfietsen uit om aan deze dag deel te nemen met onder andere een mooie rondrit van ca. 60 km (tractoren ca. 30 km) door de Lopikerwaard.

Voor informatie en inschrijven voor deelname kunt u terecht bij de organisatie. te bereiken via: oldtimers@activiteitenvreeswijk.nl of bellen 06-20 4438 36. Inschrijven kost € 15,00 per voertuig. Ook kan worden ingeschreven voor deelname aan de authentieke markt, waaronder oude ambachten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk