Artikel 42 brief CDA over Parkhout

De CDA fractie vraagt in een artikel 42 brief of het college op de hoogte is dat men met maximaal 30 km/u over de verkeersdrempels Parkhout kan, omdat er anders schade ontstaat aan de auto. Dat is het college niet bekend. Op het Parkhout ligt een ‘Gumatec’ drempel. Dat is een landelijk toegepaste snelheidsremmer. Deze drempel is met een rijsnelheid van 30 km/u goed en zonder schade te berijden.

Een vermelding waard is dat deze drempels bij de leverancier ‘Utrechter Rampe’ genoemd worden, wij zijn van mening dat er een naamswijziging mag plaatsvinden en wel in ‘Nieuwegeiner Rampe’.

De CDA fractie vraagt verder of het college weet dat er op het Parkhout in de berm gereden wordt en of het college bereid is hier maatregelen tegen te treffen. Dit is het college wel bekend. Door middel van paaltjes wordt het berijden van de berm tegengegaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren