SP Nieuwegein voert kleine buurtenquête uit in Vreeswijk

Zaterdag 4 november jl. was de SP aanwezig in Vreeswijk om met bewoners in gesprek te gaan over de leefomstandigheden in Vreeswijk. Over het algemeen waren mensen behoorlijk tevreden over hun buurt. Een aantal opmerkingen werden vaker gemaakt. De SP beraadt zich nog op de signalen en zal die richting de gemeente oppakken.

Veel gehoorde klachten liepen uiteen van hondenpoep, te hard rijden en parkeeroverlast. Ook werden er enkele opmerkingen gemaakt over aanwezigheid van pinautomaten en OV oplaadpunten.

Ook werden er opmerkingen gemaakt over het afval beleid. Het is niet altijd duidelijk welk afval in welke zakken of containers mag. De informatie daarover mag beter werd gezegd. Als laatste spraken enkele mensen bezorgdheid uit over de komende ondergrondse containers. Voor ouderen is het lastig om zware zakken al te ver te verslepen. Niet altijd is een buur in de gelegenheid om dit over te nemen.

De SP zal de opmerkingen neerleggen bij de betreffende wethouder(s) en wellicht de gemeenteraad informeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren