Arthur Japin in het Literair Café Nieuwegein

Één van de eerste lezingen na het verschijnen van zijn nieuwe roman ‘Vaslav’ zal Arthur Japin in het Literaire Café Nieuwegein vertellen over zijn boek. Het Literair Café is maandag 13 september in de Bibliotheek aan de Zadelstede 1-10. Het begint om 20.00 uur en de toegang is € 3,50. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Manschot.
Na het debuut van Japin met de ‘Magonische verhalen’ in 1996 , kreeg de schrijver veel succes en waardering met o.a. ‘De zwarte met het witte hart’, ‘Een schitterend gebrek’ en ‘De overgave’. Arthur Japin ontving voor zijn boeken naast de Libris Literatuur Prijs, de NS Publieksprijs en de Annie M.G. Schmidt-prijs. Het Literair Café is een initiatief van Boekhandel Manschot en de Bibliotheek Nieuwegein. Het Rabobank stimuleringsfonds ondersteunt het Literair Café.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren