Katern

Aquarijn pakt de leiding tijdens 4de breedtesport wedstrijd schoonspringen

Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein was zondag 19 februari jl. met 14 springers naar Zoetermeer afgereisd om deel te nemen aan de 4de breedtesportwedstrijd van dit seizoen. Zwemvereniging Aquarijn wist deze dag af te sluiten als winnaar met maar liefst 92 punten. In het clubklassement gaat Aquarijn na vier wedstrijden aan de leiding met 391 punten. PSV Eindhoven staat 2de met 372 punten en WVZ Zoetermeer 3de met 259 punten.

In de E-groep (9 jaar en jonger) was er een mooie zilveren medaille voor Csilla van Os. Jinte v.d. Hoef en Lorine van Leeuwen sprongen zich met een 7de en 8ste plaats ook in de top 10.

In de D-groep (10/11 jarigen) was er een 6de plaats voor Fay Cornelissen en werd Samuel Quist 7de.

In de C-groep (12/13 jarigen) was er brons voor Tim Stelte. Goud was er voor Judith Peeters in de B-groep (14/15 jarigen) en Susanne Klosster behaalde zilver in de A-groep (16/27/18 jarigen).

Het belooft een spannende strijd te worden voor de clubs. Op 23 april is de laatste breedte- sportwedstrijd van dit seizoen in Den Helder. De schoonspringers uit Nieuwegein maken kans om als eerste te eindigen en de overwinning te pakken  in hun poule.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk