Annexum koopt woningproject in Nieuwegein

Annexum heeft in Nieuwegein een woningproject verworven voor een nieuw te structureren woningfonds. Vastgoedontwikkelaar Cityside Apartments is verantwoordelijk voor de transformatie van het voormalige kantoorgebouw tot wooncomplex met in totaal 54 huurappartementen. Deze 2 of 3-kamerappartementen zijn zeer geschikt voor starters op de woningmarkt.

Transformatie van kantoren naar woningen
Het wooncomplex bevindt zich aan de Rietgors 10 in Nieuwegein. De verwachte oplevering van de 54 huurappartementen is oktober 2018. Het betreft duurzame transformatie; de appartementen dragen het energielabel A of B.

Annexum CEO Huib Boissevain: “Deze nieuwe aankoop sluit aan bij de strategie om meer woningfondsen aan de portefeuille van Annexum toe te voegen om zo om onze beleggers meer diversiteit en spreiding te bieden. Bovendien zien we dat beleggers graag in starterswoningen investeren, dat zagen we al eerder bij onze Woningfondsen Hoofddorp en Nieuwegein.”

Over Annexum
Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 900 miljoen onder beheer een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren