Met een haartransplantatie je haar én je zelfvertrouwen terugkrijgen

Wel of geen haar hebben op je hoofd zegt niets over wie je bent, wat je voelt of hoe je naar andere mensen kijkt, als je het logisch benadert. Je bent wie je bent. Natuurlijk, net die ene persoon waar je op valt is uitgerekend alleen geïnteresseerd in mannen met een volle haardos. Maar er zijn er ook genoeg die juist meer houden van mannen die kalend zijn. Maar het gaat om jouw gevoel, je mate van zelfvertrouwen. Vanaf het moment dat je haarlijn zich terugtrok en de kale plekken zichtbaar werden, voel je je rottig. Het knaagt aan je, terwijl het verder niets met leeftijd of vitaliteit te maken heeft. Je was gewoon trots op je volle haardos en die wil je weer terug. Alleen een haartransplantatie biedt soelaas.

Globalhair

Haartransplantatie kruin voor weer een volle haardos
Het is een ingreep waar je even de tijd voor moet nemen, met name het wachten op het uiteindelijke resultaat. Maar het is het wachten zeker waard. Je wordt behandeld door GlobalHair door middel van een verder verbeterde versie van de FUE-methode, de Saffier methode. Het doel van deze methode is een hogere haardichtheid creëren doordat ieder haarzakje afzonderlijk geoogst wordt met een micromotor. De haren worden geoogst vanaf je achterhoofd omdat deze haren ongevoelig zijn voor uitval veroorzaakt door genetische Androgene alopecia. Deze haren zijn overal op het hoofd te plaatsen, dus ook als je alleen een haartransplantatie kruin nodig hebt. De kruin is een typische plek waar haren als eerste verdwijnen. De rest van het hoofd kan dan nog gewoon alle haren bevatten.

Haar op achterhoofd ongevoelig voor genetische uitval
De getransplanteerde haren vallen niet uit omdat de haarfollikel zich blijft gedragen alsof deze zich nog op het achterhoofd bevindt. Ga maar na, zelfs mannen die boven op hun hoofd volledig kaal zijn hebben vrijwel altijd nog een hoefijzervormige rand op het achterhoofd waar haar groeit. Dat houdt dus in dat de haren die getransplanteerd zijn niet meer uitvallen. Na het verstrijken van de jaren kunnen de haren wat dunner worden, vanwege het verouderingsproces. Net zoals de haren op je achterhoofd dat onder zulke omstandigheden doen.

Investering in haartransplantatie eenmalig en niet meer dan een gewone vakantie kost
Afhankelijk van de mate van kaalheid is een haartransplantatie best kostbaar. Maar omdat de investering eenmalig is en je er weer veel voor terugkrijgt, waaronder meer zelfvertrouwen, is de ingreep het zeker waard. Bedenk dat je misschien een keer minder op vakantie kunt, maar je er voor in de plaats wel je leven lang profijt hebt van die volle kop met haar. Van je vakantie heb je alleen nog je foto’s en wat herinneringen over. Een consult aanvragen is altijd een goed idee. Laat je voorlichten en vraag wat er in jouw geval allemaal mogelijk is. Met een haartransplantatie in het algemeen of een haartransplantatie kruin zie je er al snel weer tien jaar jonger uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk