Ander beleid.

We, de leden van de PvdA-fractie in Nieuwegein, hebben voor de voorjaarsnota gestemd. Niet dat we het helemaal eens zijn met het beleid van CDA, VVD, GroenLinks en de ChristenUnie/SGP. Zo willen wij, dat er in de komende periode fors minder wordt bezuinigd op het beleid voor de jeugd, op de welzijnsinstellingen, het onderwijs en de sport.

Volgens ons moet de gemeente haar inkomsten verhogen en niet alleen bezuinigen.

Bij de discussie kreeg de PvdA steun van het CDA. En in tweede instantie gaf ook wethouder Monrooy aan rekening te willen houden met de wensen van de PvdA.

Als je wilt toenaderen moet je van beide kanten stappen zetten: vandaar dat wij, na deze toezeggingen om jeugd, welzijn, onderwijs en sport te ontzien bij het bezuinigen, voor het college voorstel hebben gestemd. In november zullen we bij de behandeling van de begroting zien of het er van komt: Ander beleid!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren