Amateur Tuinvereniging Galecop houdt Open Dag

Op zaterdag 25 mei aanstaande houdt Amateur Tuinvereniging Galecop weer haar jaarlijkse Open Dag aan de Tuiniersdijk 1 in Nieuwegein. Volkstuinen zijn bereikbaar via het parkeerterrein tegenover Innovam aan de Structuurbaan. Op deze dag, die duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur, kunt u kennis maken en kijken naar de werkwijze van de amateurtuinder en ervaren om zelf als amateurtuinder aan de slag te gaan.

Er staan een aantal van de leden klaar om gezamenlijk met de bezoekers de diverse tuinen te bekijken en te vertellen over de ervaringen die zij in de loop der jaren hebben opgedaan. Ook kunnen de leden u meer vertellen over de wijze waarop zij binnen de vereniging de zaken georganiseerd hebben. 

Op dit moment zijn er, van de in totaal 160 tuinen, een 15-tal tuinen vrij. Deze tuinen hebben een oppervlakte van 100m2 en 200m2. Naast het bezichtigen van het complex en de daarop aanwezige tuinen kunt u ook een kijkje nemen in de grote kas, waar de leden plantjes verkopen.

De open dag start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Gedurende deze tijd kunt u ook genieten van een kopje koffie of thee, een glaasje frisdrank, bier of wijn. Uiteraard zijn ook kinderen van harte welkom. Mocht het tijdelijk even regenen, dan kunt u zich met de andere gasten vermaken in de grote tent die hiervoor speciaal voor is opgezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren