Amateur Tuinders Vereniging ‘Ons Belang’ viert 50-jarig bestaan

De Amateur Tuinders Vereniging (ATV) ‘Ons Belang’ viert zaterdag 14 september haar 50-jarig jubileum. Dit zal gebeuren met diverse activiteiten op haar volkstuinencomplex de Wiers aan de Montageweg 13A (nabij de Beatrixsluis). Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur.

‘Ons Belang’ is opgericht op 7 januari 1969, met voorheen locaties in Oudegein en Het Klaphek. Vanaf 1982 is het terrein aan de Montageweg door de gemeente ingericht als volkstuingebied met in totaal 200 tuinen en hiermee zijn de andere locaties opgeheven, met uitzondering van een klein gedeelte van Het Klaphek (nabij de Waterzuivering) waar de vereniging nog ongeveer 35 tuinen heeft.

Tijdens de viering van haar 50-jarig bestaan zijn er diverse rondleidingen over het tuinenpark waar de leden uitleg geven bij enkele tuinen, kindertuinen, de bijenstal en de natuurtuin. Voor de leden is er na het publieke deel een besloten feest.

‘Ons Belang’ is een actieve en sociale vereniging. Er zijn diverse soorten tuinen, strakke moestuinen, maar ook natuurtuinen en alles wat daar tussen zit. Veel nationaliteiten en een prima sfeer. Meer informatie over de vereniging is te vinden op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren