Katern

amateur brouwers richten Brouwersgilde ‘de Zevenstar’ op

De bierbrouwers die meegedaan hebben aan de Zevenstar Bierbrouw Wedstrijd eerder dit jaar zijn dinsdag 4 november bij elkaar geweest en hebben besloten om in Nieuwegein het “Brouwersgilde de Zevenstar” op te richten. Dit collectief zal in eerste instantie bestemd zijn voor alle Nieuwegeinse bierbrouwers.

Het de bedoeling om maandelijks bij elkaar te komen om van elkaar te leren en met elkaar gegevens uit te wisselen voor een beter product. Ook zullen gastsprekers worden uitgenodigd, zoals een bierkeurmeester, een brouwer, een medewerker van een ander collectief enz. enz..

Jacob Jan Zwart, één van de initiatiefnemers van het “Brouwersgilde de Zevenstar” zal op de eerste avond, die gepland staat op 2 december 2014, zijn eigen gebouwde bierbrouw installatie meenemen en uitleg geven hoe hij zijn bier brouwt. Natuurlijk zal hij ook het resultaat laten proeven. Op deze avond is iedere belangstellende Nieuwegeinse amateur brouwer van harte welkom. Wilt u meer weten of zich aanmelden voor het “Brouwersgilde de Zevenstar” dan kunt u contact opnemen met Jacob Jan Zwart. Zijn e-mailadres is: zevenstarbrouwers@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk