Kom naar de health check in de Galecopperboog

Op vrijdag 10 juni kun je meer inzicht krijgen in je gezondheid! Kom naar de Galecopperboog en geniet gratis van een waardevolle middag met als thema ‘Ken je getallen’ onder de paraplu van Positieve Gezondheid. En dat gaat verder dan hokjes afvinken en checken. Als deelnemer gaat u ook in gesprek met elkaar! Wat ga je doen met de gegevens? Hoe kun je de resultaten inpassen in je dagelijks leven?

Doe mee met leuke activiteiten en laat je inspireren door professionals en buurtbewoners. Dit alles onder het genot van een zelfgemaakt hapje, een drankje en muziek op de patio. Dit kun je verwachten:

Test je conditie, balans, kracht en lenigheid samen met de buurtsportcoach van SportID. Je krijgt een passend beweegadvies en ontdekt de leukste plekken om te bewegen in Nieuwegein en laat een bodyanalyse maken bij de leefstijlcoach.

·Studenten van de Hogeschool Utrecht vertellen alles over:
-Tandprothetiek (heb je vragen over een gebitsprothese?)
-Mondzorgkunde (zó verzorg je je gebit het beste)
-Logopedie (kom alles te weten over je verstaanbaarheid en stemgebruik)

Gezondheidsapps installeren en Duofietsen
Daarnaast kun je meedoen met workshops Fietsfit-oefeningen, quilten, genieten van een wandeltocht en een fietstocht, het escapespel Positieve Gezondheid spelen en technische ondersteuning krijgen bij het downloaden van betrouwbare gezondheidsapps. Ook is er informatie te vinden over samen fietsen in Galecop en de Duofiets.

Daar wil jij toch ook bij zijn? Geef je op via de website van De tweede verdieping! De health check wordt georganiseerd door bibliotheek De tweede verdieping, Sport-ID, Fysiotherapie Galecop, gemeente wijkcoördinator Galecop, Hogeschool Utrecht, Saltro, Movactor en de buurtbewoners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk