Burgemeester sluit drugswoning aan de Braamsluiper

Burgemeester Frans Backhuijs heeft besloten om de woning aan de Braamsluiper 16 in de wijk de Doorslag te sluiten. De aanleiding hiervoor is de vondst van een hennepkwekerij in een kweektent, in februari dit jaar. De sluiting gaat in op 11 april 2018 voor de duur van 3 maanden.

Op 7 februari jl. deed de politie een inval in de woning. Bij de inval werden vier politieauto’s ingezet en een arrestantenbusje. Een ‘stille’ wagen stond al een tijdje geparkeerd in de buurt van het pand in de wijk de Doorslag. Getuigen zagen dat twee personen geboeid werden afgevoerd. Ook de Koninklijke Marechaussee was bij de actie betrokken. Uit de woning werden diverse spullen gehaald.

De politie was op de hoogte van de hennepkwekerij na een tip. De politie toen aan onze redactie: ‘We hadden informatie gekregen dat daar mogelijk een hennepkwekerij zat en een warmtemeting bevestigde dat beeld. Daarop zijn wij naar binnen gegaan. We troffen een kwekerij met 64 planten aan. Waarschijnlijk was er 1x eerder geoogst. Twee personen zijn inderdaad aangehouden. De planten en spullen die worden gebruikt t.b.v. de kwekerij zijn in beslag genomen.’ Nu is de woning tot 11 juli gesloten voor de bewoners.

De ontruiming van de woning 7 februari jl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren