Albert Heijn Hoogzandveld Nieuwegein wordt vernieuwd

Vanaf zaterdag 11 juni 16.00 uur is de Albert Heijn in winkelcentrum Hoogzandveld tijdelijk gesloten. De winkel van ondernemer Marcel van der Meer wordt vervolgens verbouwd om daarna meer vers en ruimte te kunnen bieden. Vrijdag 17 juni om 09.00 uur gaat de supermarkt weer open. “Het wordt een gezellig feestje en dat vieren we graag met onze klanten. Voor de eerste 500 klanten is er gratis iets lekkers. De beroemde levensgrote hamster is er en dat biedt een unieke kans om samen op de foto te gaan”, aldus de ondernemer.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Door een nieuwe herinrichting komt er meer ruimte voor de klant en kunnen de versafdelingen worden vergroot. Voordat de verbouwing start, zal Albert Heijn Hoogzandveld de overgebleven voorraad vers en diepvries schenken aan de voedselbank. Marcel van der Meer: “Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn als we dit goede doel extra kunnen ondersteunen.”

Heel veel keuze
Klanten zien na de verbouwing meteen na binnenkomst een ruim opgezet versplein met heel veel groente en fruit. Kiezen voor vers en lekker eten wordt nog gemakkelijker, dankzij het grotere aanbod maaltijdsalades, verspakketten en maaltijden. Er komt een uitgebreider assortiment vleeswaren, kaas en tapas en bij de bakkerij vind je meer verschillende soorten brood, broodjes, hartige snacks en taarten. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 13. Als je liever bij een reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook.

Welkom
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Rapenburgerschans 9 en Passage 65. Marcel van der Meer en zijn medewerkers staan vrijdag 17 juni om 09.00 uur klaar om klanten te verwelkomen. Ook de dag na de opening, 18 juni, is het extra gezellig bij Albert Heijn Hoogzandveld. Dan staat er een springkussen voor de deur en komt er een goochelaar. Kinderen kunnen zich laten schminken. Op beide dagen zijn er in de winkel extra veel proeverijen.

Het team van de Albert Heijn in Hoogzandveld

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk