AkoestiCafé woensdag 8 januari in theatercafé De Kom

Het maandelijkse AkoestiCafé is op woensdag 8 januari te gast in het theatercafé van De Kom aan het Stadsplein in de binnenstad van Nieuwegein. Dit keer staan er Folk & Americana op het programma met Jasper Schalks en Luuk Lenders.

Jasper Schalks is een singer-songwriter uit Amsterdam en bevindt zich muzikaal in het gebied van Americana en folk, welke niet voor niets met elkaar verweven zijn. Zonder te pretenderen te willen vernieuwen maakt hij oorspronkelijke en krachtige songs, die hij met liefde en passie live ten gehore brengt.

Jasper Schalks

Luuk Lenders is multi-instrumentalist, schrijver en kunstenaar. Met fluit, accordeon en eigenlijk alles wat op zijn pad komt maakt hij aanstekelijke folk met Ierse en Slavische invloeden. Zijn vloed aan instrumenten, unieke persoonlijkheid en verrassende muziek maken dat je een optreden van hem niet snel zult vergeten.

Het theatercafé van De Kom zit aan het Stadsplein. Eysir begint om half negen. De toegang is op basis van ‘betaal wat je wil’. Als je de muziek tof vond én je kunt het missen, dan vraagt de organisatie je een tientje (of meer) te doneren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren