AkoestiCafé met o.a. Jhilani Wijsman en de Nieuwegeinse SavannaJoy

Het AkoestiCafé op woensdagavond 14 februari heeft een feestelijk tintje. Een jaar geleden was de eerste editie van dit door Nieuwegein reizend muziekfestijn. Tien mooie avonden zijn er inmiddels al geweest, met maar liefst zesentwintig akoestische optredens op het podium. De komende jubileum-editie staat in het teken van jong talent, in een vernieuwende opstelling.

Drie singer-songwriters zijn tegelijk op het podium en laten elkaar en het publiek hun liedjes horen. De sfeer is daardoor intiemer en persoonlijker dan in een standaard optreden. Deze ‘in-the-round’ opstelling is een groot succes gebleken in Nashville. Op het podium staan Utrechter Robbert Reedert, Hagenees Jhilani Wijsman en Nieuwegeinse SavannaJoy. Elk heeft een andere stijl en geluid, waarmee het een verrassende en afwisselende avond belooft te worden.

De locatie is De Huiskamer aan de Boogstede 2 (voorheen het geboortecentrum) in Nieuwegein. De deur opent om 20.00 uur. Toegang is zoals altijd gratis, een vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.

Robbert Reedert

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk