Workshop: Karikatuur tekenen door Karikaturist IBIS

Op Dinsdag 7 november a.s. geeft Stichting KunstGein, samen met karikaturist Jan Ibelings (IBIS) een workshop karikatuur tekenen. De workshop wordt gehouden in het Podium van 19.30 uur tot 22.00 uur. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis van Nieuwegein.

Met de workshop karikatuur tekenen leert u hoe een sneltekenaar te werk gaat. Neem een kijkje in de keuken van Karikaturist IBIS en bekijk uzelf, collega’s of vriend(inn)en eens met andere ogen! Een vriend met een brede scheiding of een zus met een opvallend reukorgaan? U mag het allemaal tekenen, want het is een karikatuur! Tijdens de workshop karikatuur tekenen krijgt u voorbeelden, verschillende technieken aangereikt en leert u de kneepjes van het vak.

Kom samen met uw vriend, vriendin, collega of buurvrouw naar deze workshop voor veel teken plezier. Komt u alleen? geen probleem, neem een aantal portret foto’s van iemand die u wilt gaan tekenen mee. Of kom een “Selfie” tekenen!

De workshop karikatuur tekenen is geschikt voor beginners en het benodigde materiaal zoals tekenpapier, stiften, potloden, gummen en puntenslijpers is aanwezig.

Aanmelden kan tot 1 november via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop Karikatuur tekenen. De kosten zijn € 8,50 p.p. inclusief koffie/thee. Stadspas is geldig.

Jan Ibelings

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren