Akoesti Café met Trio Blue Skies, van Hemel en Hel en Carla de Wal

Elke tweede woensdag van de maand vindt er in het voormalig buurthuis aan de Nedereindseweg een Akoesti Café plaats, Woensdag 10 mei aanstaande kunt u genieten van Jazz, Polderfado, country, folk en Nederlandse luisterliedjes. Drie optredens van elk 30 minuten. Alle stijlen, altijd akoestisch In een gezellige café-setting. De toegang is gratis.

SLOTACT: TRIO BLUE SKIES
Dit trio speelt geen jazz: ze ZIJN jazz. Stevig beïnvloedt door de jaren 30 gypsy jazz van meester-muzikant Django Reinhardt, maar met een fikse eigen draai eraan. Alle drie zijn ze ervaren prof-muzikanten en dat merk je: live zijn ze sensationeel goed. Laat je onderdompelen en meeslepen!

VAN HEMEL EN HEL
Rauw en ongepolijst versus muzikaal geschoold: dé spanningsboog waarbinnen dit duo hun bijzondere Nederlandstalige muziek maakt. Polderfado, country, folk, ja zelfs punkinvloeden hoor je terug. Met tweestemmige zang, gitaar, diverse fluiten en waarempel een doedelzak. Muzikale kleinkunst!

CARLA DE WAL
De avond begint met piano en zang van deze Friese singer-songwriter. Carla speelt prachtige luisterliedjes in het Nederlands, Engels en ja, ook Fries. In 2011 verscheen haar debuutplaat ‘Carla’, waarop ze haar talent voluit laat horen. Een rustig maar prachtig begin van ons vierde AkoestiCafé.

Het AkoestiCafé is non-commercieel, wordt gerund door vrijwilligers en is gratis toegankelijk. Iedereen mag zonder drempels komen genieten van verrassende muziek. Een fijn avondje uit met vrienden en vriendinnen! Artiesten bieden we een klein maar professioneel podium, met publiek dat aandacht heeft voor hun muziek.

Dit maandelijkse evenement wordt georganiseerd in en met De Partner. De Partner is een vrijwilligersorganisatie, zonder een cent subsidie. Deze stichting beheert het voormalige buurthuis aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein, waar o.a. jongerenplek The Pit in is gevestigd. Naast The Pit is er volop ruimte voor andere activiteiten, zowel structurele als eenmalige. De Partner maakt zo een bruisende plek met kunst, muziek en ontmoetingen met leuke mensen. We doen het samen, met elkaar én de gasten.

Carla de Wal

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk