De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De laatste maand van het jaar is begonnen. Het is een maand van (minimaal) 3 feesten. Feest 1 is voorbij, op naar feest nummer 2. Toch wilde ik nog even terugkomen op feest nummer 1: Sinterklaas. De laatste paar dagen voor Pakjesavond mijd ik liever, vanwege de drukte en stress van last-minute-shoppers. Dit keer ontkwam ik er niet aan en moest ik even de markt op. Het verbaasde me: wat was het rustig daar? En dat terwijl Sinterklaas en een Piet er rondliep. Het was zelfs aangekondigd! Maar, gelukkig betekende dat ook dat deze helden niet overspoeld werden en goed de tijd konden nemen voor elk kind. Die blije gezichtjes! Daar doen we het toch voor?’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk