AHN-Soosmiddag

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer een soosmiddag. Iedere keer is de AHN-soos een bijeenkomst waarbij plezier en ontmoeting centraal staat. Dit keer zal er een bingo plaatsvinden waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Tevens zal er gelegenheid zijn om nog gezellig een spelletje te doen of te sjoelen; kortom voor ieder wat wils.

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom op de Oortjesburg 2 (naast de dierenarts). Er is vrije inloop en de soos duurt tot 16.00 uur. Veel mensen vinden de eerste stap moeilijk en zijn achteraf blij dat ze toch gekomen zijn. U wordt gastvrij ontvangen door vrijwilligers van de AHN dus komt u gerust eens kijken bij de soos.

Mocht het vervoer een probleem zijn of een eerste keer toch moeilijk, dan kunt u contact opnemen met een AHN contactpersoon, iedere werkdag te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur op 030-6067409. Samen kunnen ze kijken wat ze voor u kunnen doen om de eerste stap zo makkelijk mogelijk te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk