AHN Soos met als extra activiteit Laagdrempelig bewegen met een bal

Op zaterdag 21 maart aanstaande organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer een soosmiddag. Vanaf 13.30 uur zijn geïnteresseerden welkom op de Oortjesburg 2 in Batau Noord (locatie Boogh). Er is vrije inloop en de soos duurt tot 16.00 uur.

‘Het is altijd weer een gezellig moment van ontmoeten en dit keer ook de mogelijkheid om mee te doen met een laagdrempelige beweegactiviteit o.l.v. Ria Schakel. Ook zal aan de inwendige mens gedacht worden en is er onder het genot van koffie/thee/fris alle gelegenheid om gezellig na te praten.’ aldus de AHN.

Geen zin om te bewegen maar wel zin in gezelligheid? U bent van harte welkom. Er is vrije inloop en er zijn geen kosten aan verbonden. De beweegactiviteit begint om 14.00 uur.

Mocht het vervoer een probleem zijn of een eerste keer toch moeilijk, dan kunt u contact opnemen met een AHN contactpersoon. Dit kan telefonisch op iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur op nummer: 030-6067409. Samen kunnen ze kijken wat ze voor u kunnen doen om de eerste stap zo makkelijk mogelijk te maken. Voor meer informatie stuurt u een e-mailtje naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren