Agressie in het verkeer

Op donderdag 19 juli is een automobilist door een andere automobilist mishandeld.

Rond vijf uur in de middag reed een 21-jarige automobilist uit Nieuwegein over verkeersplein Laagraven, komende vanuit Utrecht en gaande in de richting van Houten. Een automobilist die achter hem reed, vond kennelijk dat hij niet snel genoeg doorreed en ging vlak achter hem rijden en `duwde` hem als het ware op. Bij de verkeerslichten met de kruising met de Ravenswade stopte de Nieuwegeiner en de andere automobilist stopte naast hem. Die man stapte uit, liep naar de Nieuwegeiner toe en stompte hem door het geopende portierraampje op zijn linkeroog. Het slachtoffer stapte uit er ontstond een worsteling tussen beiden. De vechtenden werden door een passagier van de Nieuwegeiner gescheiden en stapten weer in hun auto.

De 21-jarige automobilist heeft aangifte van mishandeling gedaan en de politie stelt aan de hand van het door hem genoteerde kenteken een onderzoek naar de identiteit van de verdachte in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren