Afsluiting kruispunt Batauweg – Heemraadsweide

Vanaf maandag 2 juni wordt het kruispunt Batauweg/Heemraadsweide afgesloten. De reconstructie van het kruispunt maakt deel uit van de werkzaamheden die uitgevoerd worden ten behoeve van het wijkverkeersplan Batau. Ook op het gedeelte van de Batauweg tussen het kruispunt Batauweg/Heemraadsweide en het kruispunt Batauweg/ Batenburg worden verkeersremmende maatregelen uitgevoerd. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Eind juni zijn alle werkzaamheden in Batau noord afgerond.

De buslijnen 1, 272 en 282 worden tijdelijk omgeleid via de Batenburg. Bij de bushaltes die tijdelijk komen te vervallen heeft Connexxion verwijzingen aangeplakt naar de dichtstbijzijnde vervangende haltes.

In Batau Zuid zijn er nog werkzaamheden aan de Batauweg tot half juli. Hiervoor wordt de Batauweg niet afgesloten. Op dinsdag 9 juni starten de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde Batauweg/Noordstedeweg.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: